Totul pentru confortul dumneavoastra !

  

                                                                                                        

 

Servicii de curatare si reconditionare estetica pentru

 AUTOTURISME

 

                   

        Asiguram servicii de curatare si reconditionare a autoturismului la domiciliul clientului indiferent ca este locuinta acestuia sau locul de munca ( firma, companie, birou, depozit, hala, garaj ... etc. ).

Deplasarea este gratuita pentru Bucuresti. Pentru Ilfov se percepe 20 lei. Pentru deplasari in tara se percepe o taxa in functie de km efectuati. Oferim factura fiscala pentru toate serviciile prestate de noi.

Accesati acum Lista noastra de Preturi !

Noi asiguram toate tipurile de solutii pentru curatare , singurul lucru de care avem nevoie fiind accesul la o priza de curent de 220v si o sursa de apa in locatia clientului .

Canapelele si scaunele autoturismului dumneavoastra pot colecta extrem de repede particule de praf, bacterii, alergeni, microbi, mirosuri neplacute și murdărie. Chiar daca nu sunt întotdeauna vizibili la suprafață, acești agenți dăunători pot polua calitatea aerului pe care îl respirați zilnic.

Utilizam echipamente profesionale, detergenti speciali cu actiune puternica si uscare rapida. De asemenea va oferim si serviciul de igienizare cu OZON care va inlatura orice urma de miros neplacut sau microbi si bacterii la un pret mic daca apelati la unul din serviciile noastre.

Folosim echipamente speciale cu aburi la o temperatura de peste 100 grade Celsius pentru eliminarea bacteriilor si al acarienilor. De asemenea curatam instalatia de aer conditionat a masinii folosind metoda curatarii cu aburi la peste 100 de grade Celsius.

                       

click pentru marire                               click pentru marire

Metoda utilizata pentru curatare este bazata pe o tehnologie de injectie - extractie adica echipamentele vor injecta un jet de apa si detergent in tesatura textila in acelasi timp cu o aspirare puternica a murdariei.

       

click pentru marire

 

TOTUL  PENTRU  CONFORTUL  DUMNEAVOASTRA !!!

1.inlaturare miros neplacut / 2.inlaturare pete si murdarie / 3.inlaturare acarieni / 4.uscare rapida garantata / 5.confort imediat

GARANTAM  USCAREA  RAPIDA !

Recomandam curatarea autoturismului periodic la cel putin 4 luni interval pentru confortul dumneavoastra !

Executam :

- curatare tapiterie prin metoda injectie-extractie

- minituning auto

- personalizare direct pe caroseria autoturismului

- personalizari de huse auto direct cu sigla masinii sau la cerere

- personalizari de praguri si lunete

- cosmetica auto

- polish faruri

- igienizare cu Ozon

 

Pentru preturi va rugam accesati pagina Lista de Preturi!

 

 

 

 

 

 

www.000webhost.com