Totul pentru confortul dumneavoastra !

 

                                                                                                         

 

Servicii de curatare la domiciliul clientului

 

    Canapelele, saltelele, fotoliile, perdelele, covoarele, mochetele, indiferent că se află în casele sau birourile dumneavostră, ele pot colecta extrem de repede particule de praf, bacterii, alergeni, microbi, mirosuri neplacute și murdărie. Chiar daca nu sunt întotdeauna vizibili la suprafață, acești agenți dăunători pot polua calitatea aerului pe care îl respirați zilnic. Aceste obiecte care par curate pot fi de cele mai multe ori mult mai murdare decât vă puteti imagina punand in pericol sanatatea dumneavoastra!

    Noi asiguram servicii de curatare la domiciliul clientului indiferent ca este locuinta acestuia sau locul de munca ( firma, companie, birou, depozit, hala, garaj ... etc. ).Cu ajutorul echipamentelor profesionale, vom aplica tratamentul necesar pentru fiecare canapea/saltea/fotoliu/covor/mocheta/etc. în parte, adoptând modul de curățare în funcție de țesătura textila dar și de nivelul de complexitate al petelor si murdariei.

Accesati acum Lista noastra de Preturi !

   

Utilizam echipamente profesionale, detergenti speciali cu actiune puternica si uscare rapida. De asemenea va oferim si serviciul de igienizare cu OZON care va inlatura orice urma de miros neplacut sau microbi si bacterii .

Prestam servicii de curatare canapele/saltele/fotolii/covoare la un pret avantajos, folosind metode de injectie - extractie a jetului de apa cu detergent in tesatura textila sau cu spuma si aburi. Dupa aceasta curatare vor arata impecabil.

Deplasarea este gratuita pentru Bucuresti. Pentru Ilfov se percepe 20 lei. Pentru deplasari in tara se percepe o taxa in functie de km efectuati .

Noi asiguram toate tipurile de solutii pentru curatare , singurul lucru de care avem nevoie fiind accesul la o priza de curent de 220v si o sursa de apa in locatia clientului.

Oferim servicii de curatare pentru canapele de tip coltar, canapele cu 2, 3, 4 sau 5 locuri. Indepartam cu succes toate tipurile de pete, murdarie, miros neplacut, acarieni, etc. Curatam covorul sau mocheta cu aparate speciale care vor reda frumusetea acestora. Folosim echipamente cu abur pentru a curata perdele sau draperii !

Folosim echipamente speciale cu aburi la o temperatura de peste 100 grade Celsius pentru eliminarea bacteriilor si al acarienilor.

Metoda utilizata pentru curatarea canapelelor este bazata pe o tehnologie de injectie - extractie insemnand ca echipamentele vor injecta un jet de apa si detergent in tesatura textila in acelasi timp cu o aspirare puternica, astfel incat canapeaua va fi curatata in profunzime, nu doar la suprafata.

       

TOTUL  PENTRU  CONFORTUL  DUMNEAVOASTRA !!!

1.inlaturare miros neplacut / 2.inlaturare pete si murdarie / 3.inlaturare acarieni / 4.uscare rapida garantata / 5.confort imediat

Echipa noastra este pregatita sa curete toate petele dificile aparute pe canapea/saltea/fotoliu/covor/mocheta, de orice tip precum voma, urina, cafea, transpiratie, bauturi, etc. Lucram rapid, nu facem deranj sau mizerie si lasam incaperea perfect curata.

GARANTAM  USCAREA  RAPIDA !

Recomandam curatarea canapelelor/covorului/fotoliului periodic cel putin o data pe an pentru intretinerea acestora !

Pentru orice fel de intrebari sau detalii va stam la dispozitie telefonic in intervalul ORAR afisat !

Accesati acum Lista noastra de Preturi !

 

www.000webhost.com