Servicii de Igienizare cu Ozon

 

    Executam servicii de igienizare folosind generatoare de ozon de ultima generatie pentru inlaturarea oricarui fel de miros, bacterii, acarieni, fum, mucegai si umezeala, culturi de bacterii, ciuperci-fungii, alimente alterate, voma, mirosuri cauzate de prezenta animalelor,etc.

    Spatiile inchise pot fi curatate si consolidate prin igienizarea periodica cu ozon pentru a reduce nivelul de contaminare a aerului (Baruri, Restaurante, Subsoluri, Pivnite, Depozite, Spitale, etc.).

    Generatoarele de ozon sunt folosite de ani de zile in curatatoriile chimice si in hoteluri, la lucrari de restaurare in urma incendiilor si a inundatiilor, pentru salubrizarea subsolurilor si pivnitelor cu mucegai si bacterii, spitale, autoturisme, case, apartamente, camera copiilor, dulapuri, haine, asternuturi, saltele, perne, bucatarii, masini, microbuze, autocare, sali de sport, vestiare, laboratoare, sali de nunti, discoteci, frigidere, masini frigorifice, etc. Atentie ! Se fac chiar si Tratamente cu Ozon ! Vezi aici cateva exemple !

    Ozonul neutralizeaza mirosul si distruge 99% din Bacterii, Fum de tigara, Miros de animale, Mucegai, Ciuperci, Acarieni, Virusi, Mirosul de la Instalatia de aer conditionat a masinii, Noxele auto (uleiuri, mirosul de service, fum esapament etc.), Mirosul de tigara, Mirosul de Benzina sau Motorina, Mirosul de Diluanti si Vopsele, Mirosurile lasate de la resturile de mancare, etc. si totodata sterilizeaza si dezinfecteaza tapiteria masinii, scaunelele de copii, dezinfecteaza toaletele, bucatariile, subsolurile....etc, distruge agenti patogeni ca E-coli sau Listeria. Ozonul oxideaza compusii organici si elimina mirosurile neplacute din aer. Dupa curatare si dezinfectare cu ozon vei simti un aer curat ca dupa o ploaie de primavara.
 

CE ESTE OZONUL ?

 

Ozonul este a doua formă alotropică a oxigenului si este constituit din trei atomi ai acestuia iar formula chimică este O3.

Molecula sa este instabilă și se descompune după un scurt timp în oxigen diatomic O2. Natura face acelasi lucru. Lumina soarelui si furtunile creaza ozon natural. Denumirea de „ozon” provine din grecescul ozein care înseamnă „a mirosi”. Ozonul se obține cel mai simplu de la oxigen, cu ajutorul unei energii străine (căldură, lumină, electricitate). Această reacție este endotermă cu concentrație de volum. In proportia cea mai mare oxigenul liber in natura are molecula formata din 2 atomi > O2. Tocmai datorită faptului că este instabil, ozonul este foarte rar și se găsește în atmosferă. Existența ozonului în atmosferă este datorată interacției dintre razele solare ultraviolete și oxigenul atmosferic. Aceste raze, caracterizate printr-o cantitate semnificativă de energie, descompun moleculele de oxigen în câte doi atomi. Ozonul se formează prin unirea a câte trei astfel de atomi, dar este instabil, astfel că din nou atomii se unesc în molecule de oxigen și ciclul se repetă la infinit.

In principiu ozonul(O3) produs de aceste generatoare electrice, renunta la un atom de oxigen(O1) care e liber sa se lege cu alte molecule din aer, daca sunt prezente (mirosuri, gaze toxice, bacteri, spori,etc.), facandu-le inactive prin oxidare si le descompune si neutralizeaza.

Deasemenea, ozonul, in comparatie cu alte sisteme chimice de curatat, nu provoaca iritatii si alergii ale ochilor si cailor respiratorii, lasand dupa expunere un aer proaspat, curat, ionizat, reconfortant, ca dupa o furtuna usoara de vara.

Efectul este de lunga durata: In cazul masinilor dupa o igienizare vei respira aer proaspat timp de 5 - 6 luni. Studiile arata faptul ca eficienta ozonului este de 5 ori mai ridicata decat sterilizarea cu ultraviolete.
Ozonul este unul dintre cei mai puternici agenti de sterilizare din lume. Acesta este de 5 ori mai puternic decât clorul în distrugerea la nivel molecular al microbilor, bacteriilor si virusilor. Este un algicid natural puternic si eficient, un bactericid, un dezinfectan si fungicid.
Acum exista aparate care genereaza ozon si ofera posibilitatea (în conditii maxime de siguranta) de sterilizare a aerului, apei, fructelor si legumelor.

Eliminarea mirosurilor neplacute din autoturisme se face urmand cativa pasi: identificarea sursei mirosului, eliminarea sursei prin folosirea tratamentului chimic prin spalare cu detergenti speciali, igienizarea locului prin metode adecvate(spalare,extractare,etc.) si obligatoriu utilizarea generatorului de ozon pentru eliminarea surselor, la nivel molecular care netratate se pot dezvolta in timp. Odata efectuat tratamentul, sursa mirosurilor va fi indepartata definitiv. Dupa o perioada mai indelungata de folosire a instalatiei de aer conditionat, pot aparea mirosuri neplacute, sau chiar usturimi ale ochilor si nasului. Dezinfectarea sistemului de aer conditionat al masinii dumneavoastra va inlatura orice alergie provocata anterior. Cauza fiind bacteriile si micro-organismele, pentru care umezeala si intunericul din instalatia de AC sunt un mediu ideal de dezvoltare. Recomandam de asemenea si inlocuirea filtrului de polen dupa efectuarea igienizarii . Prin procedura pe care o folosim se va dezinfecta tubulatura si toate componentele instalatiei de aer conditionat eliminandu-se sursele ce pot provoca afectiuni respiratorii, usturimi ale ochilor, care va pot afecta sanatatea expunandu-va unor afectiuni destul de grave.

Înlaturam orice fel de miros prin igienizarea cu generatorul de ozon !!!

Lista de Preturi

0722.997.656

 

 
www.000webhost.com